Contactformulier

Stuur ons uw bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld. (De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving

LEDProfz is een activiteit van Smart-Venture B.V. LEDProfz importeert exclusief Ervan LED verlichting. Ervan is een innovatieve LED fabrikant met meer dan 100 patenten op haar naam. Alle armaturen zijn voorzien van keurcertificaten voor de Europese markt en komen in aanmerking voor Energie Investerings Aftrek.  Ervan LED is rechtstreeks te koop bij LEDProfz. Hierdoor kan een aanzienlijke kostenvoordeel worden behaald, een lagere investering en snelle terugverdientijd.

Onze kracht zit in grootschalige eigen import en verkopen in Nederland, België en Duitsland. Door een strakke organisatie hebben we verder het kostenniveau in onze organisatie tot een minimum beperkt. Hierdoor kunnen we het laagste prijsniveau in de markt zetten. Naast Ervan LED via LEDProfz brengt Smart-Venture ook energiezuinige T5 verlichting op de markt middels www.tlbespaarsnel.nl 

Energiezuinige LED verlichting kan worden toegepast in bestaande installaties; aangenamer licht, hoge besparing – vermindering CO2 productie – en veel lagere kosten. Verder zorgt ons lage prijsniveau dat er een kortere terugverdientijd gerealiseerd kan worden.

LEDProfz brengt de Ervan producten zonder kostenverhogende schakels op de markt.  Ervan Group (www.ervan.cn) is reeds in 2005 gestart met de ontwikkeling en productie van LED producten. De producten zijn dan ook volledig gecertificeerd voor de Europese markt en voorzien van vele certificeringen: ENEC,  VDE, TUV, DLC, ROHS, SAA en CE. Op de Tri-proof armaturen heeft Ervan zelfs het Europese patent verkregen.

We streven naar het laagste prijsniveau in de markt. Dit kan door het uitschakelen van een groot deel van het traditionele distributiekanaal. Geen fabrikant met dure vestigingen of een distributeur. U kunt rechtstreeks bij LEDProfz kopen of via uw installateur. Er zit maximaal één schakel tussen u en Ervan LED. Verder beperken we ons assortiment, hebben we een uitgekiend voorraad- en inkoopbeleid en een laag kostenpatroon. Onze relaties kunnen hierdoor met een lage investering en een korte terugverdientijd een overstap naar nieuwe technieken maken. Naast financiële voordelen leveren een vermindering van stroomverbruik en CO2 uitstoot ook een bijdrage aan een beter milieu.

Bedrijfsgegevens

Bankrekeningnummer : 179183753
IBAN NL29RABO0179183753
VAT NL852484082B01
K.v.K. te Eindhoven no. 57210861

Adresgegevens en bezoekadres

Wij zijn gevestigd op Airpark Brabant te Cranendonck. Dit moderne bedrijvenpark is gelegen naast Kempen Airport en met de auto snel bereikbaar via de A2 Eindhoven-Maastricht, afslag Kempen Airport.

Randweg-Zuid 34
6021PT Cranendonck)
T (+31) 040 369 06 95

Scroll naar top