De markten van LEDProfz zijn de vervangingsmarkt van traditionele verlichting én energiezuinige nieuwbouw. Door het vervangen van de huidige verlichting door LED, kunnen besparingen tot 70% worden gerealiseerd. Zowel het energieverbruik als de energiekosten en de CO2-productie dalen! Investeren in LED verdient zich snel terug. Gemiddeld tussen 12 en 24 maanden. LEDProfz importeert exclusief Ervan en Fytled LED verlichting en heeft geen kostenverhogende schakels. En dit voordeel zetten we 100% door naar onze klanten!

De meeste organisaties maken nog gebruik van traditionele verlichting. Licht is vaak verantwoordelijk voor meer dan 50% van het energieverbruik. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om te besparen. Ook omdat deze oude lampen meestal meer stroom verbruiken dan wordt aangegeven op de lamp. Dat komt doordat de aansturing (ballast) ook stroom verbruikt. Doordat LED geen gebruik maakt van deze ballast wordt een extra besparing gerealiseerd.

Verder wordt door de langere levensduur een besparing gerealiseerd op onderhouds- en vervangingskosten.

Naast financiële voordelen leveren een vermindering van stroomverbruik en CO2 uitstoot ook een belangrijke bijdrage aan een beter milieu.

Scroll naar boven