WAAROM KAN ER ZO VEEL BESPAARD WORDEN?

LED verlichting verbruikt veel minder energie dan lampen met oudere technieken. De besparing is meestal groter dan alleen het stroomverbruik van de lamp; het voorschakelapparaat wat nog in het oude armatuur aanwezig is verbruikt ook nog stroom. Evenals de spoel en de eventuele starter. Omdat deze niet meer gebruikt worden na plaatsing van de LED verlichting, wordt een extra besparing van 20% tot 30% gerealiseerd. Totaal kom je dan op de besparingen tot 70%. Verder maakt het toepassen van schakelmomenten door bewegingssensoren een nog hogere besparing mogelijk. LED is uitermate geschikt voor vaker in- en uitschakelen.

HOE KAN EEN RENDEMENT OP MIJN INVESTERING VAN MEER DAN 50% tot 100% PER JAAR BEHAALD WORDEN?

Simpelweg omdat de besparingen in stroomverbruik per jaar zo hoog zijn. Daarnaast worden de kosten van onderhoud geminimaliseerd omdat LED verlichting een gemiddeld verwachte levensduur van 50.000 tot 70.000 branduren heeft.  Tot 20 jaar! Daarnaast biedt het direct aankopen bij LEDprofz het voordeel dat de investering lager is dan bij andere aanbieders. LEDprofz importeert zelf zonder kostenverhogende schakels. Hierdoor liggen de prijzen lager en de terugverdientijden korter dan bij andere aanbieders. Het is reëel om een rendement op de investering (ROI) tussen 50% en 100% te behalen; ieder jaar weer.

WAT LEVERT LEDPROFZ NOG MEER?

Onze focus ligt enkel op intelligente en energiebesparende verlichtingsoplossingen voor de zakelijke markt en industrie. Met de hoogste kwaliteit en dit tegen het laagste prijsniveau in de markt.

WAAROM KAN LEDPROFZ GOEDKOPER LEVEREN DAN ANDERE AANBIEDERS?

Door exclusieve en grootschalige eigen import van Ervan en Fytled LED, rechtstreeks vanaf de fabriek, is dit mogelijk. De meeste producten kunnen we daarom uit voorraad leveren. Daarnaast letten wij zeer scherp op onze kosten. Wat we niet uitgeven hoeven we niet aan onze klanten door te berekenen.

WAT IS DE KWALITEIT?

De Ervan en Fytled producten zijn gecertificeerd voor de Europese markt en voorzien van diverse kwaliteitscertificeringen: UL, VDE, TUV, DLC, ROHS, SAA, ENEC en CE. Daarnaast heeft Ervan de patentrechten op 8 technieken die in de LED producten zijn toegepast. 7 wereldwijd en 1 specifiek voor Europa. Dit onderstreept mede het marktleiderschap van Ervan.

WAT IS DE LEVENSDUUR VAN LED VERLICHTING?

De gemiddelde levensduur ligt tussen 50.000 en 100.000 branduren.  Door plaatsing van LED wordt een aantal keren de vervanging bespaard die met traditionele verlichting plaats had moeten vinden; besparing op zowel de aanschaf als van de manuren voor het plaatsen.

HOE HOOG IS DE TE VERWACHTEN BESPARING?

De procentuele besparing aan stroomkosten ligt tussen de 50% en 70%. Afhankelijk van het stroomtarief, het tarief voor Energiebelasting en de branduren kan de besparing in Euro’s worden berekend.

 

 

Scroll naar boven