Adviseur LED verlichting

LEDProfz, LED verlichting voor de industriële en zakelijke marktzoekt commerciële adviseurs voor diverse regio’s in Nederland, België en Duitsland. Dit past in ons streven om onze nationale en internationale ambities verder vorm te geven. LEDProfz is actief met led-verlichting voor de industriële en zakelijke markt en importeert exclusief Ervan en Fytled LED armaturen.

De werkzaamheden bestaan uit advisering en verkoop van LED verlichting. Het betreft een zelfstandige functie vanuit je eigen onderneming, waarbij de inkomsten bestaan uit commissie uit verkregen opdrachten. LEDProfz verzorgt trainingen in de advisering van de producten, berekeningen van de besparingen, CO2-uitstoot, etc. Verder wordt je ondersteund in de adviestrajecten.

Ervan en Fytled LED armaturen onderscheiden zich door een uitstekende kwaliteit, voorzien van alle kwaliteitskeurmerken voor de Europese markt. Met het businessmodel van LEDProfz is het mogelijk Ervan LED concurrerend in de markt te zetten. Als Adviseur is het dan ook mogelijk om zeer snel succesvol te zijn. Onze klanten hebben snellere terugverdientijden en nagenoeg geen drempels om te investeren. De vele referenties van LEDProfz zijn het bewijs.

Wij zoeken actieve Adviseurs die gedreven zijn om samen met ons verdere vorm aan onze business te geven. Op dit moment zijn er mogelijkheden in diverse regio’s in Nederland, België en Duitsland.

Welke eigenschappen maken een succesvolle Adviseur: 
– Ondernemend en resultaatgericht
– Ervaring in verkoop en acquisitie
– Communicatieve, klantgerichte en adviserende vaardigheden
– Zelfstandige professional – Opleiding en ondersteuning in projecten

Wat biedt LEDProfz
– Uitstekende marktpositie en referenties
– Hoogste kwaliteit 
– Exclusief importeur – onderscheidende concurrentiepositie
– Werk vanuit huis mogelijkheden

Soort dienstverband: Freelance / Zelfstandig professional

Parttime uren: 10-40 per week

Verdiensten: €1.000,00 – €8.000,00 per maand

Sollicitaties kunnen gericht worden aan jack.braeken@ledprofz.nl onder vermelding van “Vacature Adviseur”. Na ontvangst van uw CV zullen we per omgaande reageren.

Op dit moment zijn er mogelijkheden in diverse regio’s in Nederland, België en Duitsland.

Scroll naar boven