Alucol heeft zijn locatie in Neer, Limburg volledig voorzien van led-verlichting van Ervan LED. Alucol anodiseert en kleurt aluminium. Sinds 2016 maakt Aluco deel uit van de Zwitserse BWB Group.

Alucol heeft een actief beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en streeft ernaar om dit jaarlijks te verbeteren. Met name de overstap van tl-verlichting en gasontladingslampen naar led-verlichting was een logische stap die het bedrijf graag wilde nemen. Naast een besparing op energiekosten waren lichtopbrengst op de werkvloer en verlaging van onderhoudskosten van groot belang voor Alucol.

Frank Veelenturf, directeur Alucol: ‘LEDProfz heeft ons geholpen en garandeerde ons een minimale lichtopbrengst op de werkvloer voor de komende jaren. Verder zijn Ervan High Bays toegepast met een lage UGR, Honey Comb-lens. Hierop heeft Ervan Europees patent. LEDProfz heeft zich kunnen onderscheiden met het opstellen van een lichtplan en de adviezen ten aanzien van het kiezen van de juiste lichtkleur.’

bron: https://ledmagazine.nl/nieuws-led/alucol

Scroll naar boven