Met het T21a-armatuur presenteert Ervan een nieuw product met Tri-proof-technologie in de vorm van wind-, water- en stofdichte armaturen. Dit armatuur heeft een maximale lichtopbrengst van 15.000 lumen.

Hierdoor is toepassing mogelijk tot 15 meter hoogte. Snelle installatie en flexibiliteit bij het installeren zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp. Zo is het niet meer nodig om het armatuur te openen en kan installatie zonder gereedschap plaatsvinden. Het T21a-armatuur is connectable zodat meerdere armaturen op één voeding aangesloten kunnen worden.

Zo kan het aantal manuren bij plaatsen of vervanging geminimaliseerd worden. Het armatuur kan geleverd worden met sensoriek voor beweging en daglicht die met afstandsbediening ingeregeld kan worden. Verder is het armatuur standaard 3-fasen waarmee verdere efficiency bereikt kan worden. Het nieuwe T21a-armatuur voldoet aan de nieuwste Europese EN en Din-standaarden en normeringen. De armaturen zijn voorzien van ENEC-certificeringen. Ervan led-armaturen worden exclusief geïmporteerd door LEDProfz. Het bedrijf is actief in de industriële en zakelijke markt.
(bron: ledmagazine – https://ledmagazine.nl/nieuws/i17065/ervan-introduceert-t21a-tri-proof-armatuur-voor-industriele-toepassingen )

 

Scroll naar boven