(bron: ledmagazine)
Eurofrigo heeft bij zijn vestiging in Venlo led-verlichting in gebruik genomen. Locatie Rotterdam wordt op dit moment – februari 2021- uitgerold. Het bedrijf heeft gekozen voor Ervan led-highbays ter vervanging van de traditionele gasontladingslampen.

Eurofrigo, onderdeel van de Nichirei Corporation, is logistiek dienstverlener voor temperatuurgecontroleerde levensmiddelen in Europa en actief vanuit warehouses in Rotterdam, Venlo en Roermond.

Speciale lens
Voor toepassing in het warehouse van led-highbays wordt een speciale lens gebruikt waardoor de mogelijkheid tot verblinding door de verlichting tot een minimum beperkt wordt. Op basis van uitgebreide testen is gekozen voor Ervan.

Paul Adams, manager maintenance van Eurofrigo, licht zijn keuze toe: ‘Doelstellingen waren beter licht en een forse besparing in verbruik en kosten. Daarnaast moet beter licht bijdragen aan meer veiligheid op de werkvloer. LEDProfz heeft meegedacht in de beste toepassing, waarin ook de medewerkers van Eurofrigo hun mening konden geven. Zo is door Ervan een speciale lens ontwikkeld die de verblinding tot een minimum reduceert. De professionele begeleiding van LEDProfz en Ervan en hun geduld hebben er mede voor gezorgd dat voor Ervan is gekozen.’

Ervan LED heeft het Europese patent verkregen op  de ‘Honey Comb’-lens. Deze wordt exclusief toegepast op diens led-highbays. Door toepassing van deze lens met dual anti-glare worden verblindingswaarden (UGR) met gemiddeld 20 procent verlaagd.

LEDProfz
Ervan LED wordt in Nederland geimporteerd door LEDProfz – www.ledprofz.nl – 040 369 06 95

Scroll naar boven