Leasing van LED verlichting wordt steeds populairder. Vaak zijn de kosten aan lease per maand lager dan de besparingen die worden gerealiseerd. Een investering in LED levert in die gevallen maandelijks voordeel op.

Voor veel bedrijven is leasen nu al een vast onderdeel van hun financieringsstrategie.

Welke voordelen biedt LED Leasing?

1.) Het helpt liquiditeit te behouden.
Lease spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank. Leasing heeft geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. De apparaten blijven namelijk eigendom van de leasemaatschappij zodat – anders dan bij koop – de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in uw nadeel verandert. Onder de streep betekent dit: u gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd uw kredietwaardigheid, uw balanscijfers en daarmee ook de rating van uw bedrijf.

2.) Het biedt zekerheid op het gebied van planning.
Het leasen van innovatieve LED verlichting betaalt zich uit. De reden hiervoor: u betaalt pas wanneer de technologie in uw bedrijf zich uitbetaalt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u regelmatige leasetermijnen – met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de LED verlichting worden bereikt. Zo breidt u direct uw investeringsmogelijkheden uit. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel hebt u ook nog zekerheid wat betreft planning. De constante leasetermijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in uw bedrijfsplanning.

3.) Het maakt grotere investeringen mogelijk op een vroeger tijdstip.
Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Door de kleine maandelijkse termijnen kunt u investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip.

4.) Onze garantietermijn van vijf jaar op Ervan LED producten en een lease op vijf jaar zijn een ideale zorgeloze combinatie.

Graag lichten we de voordelen van LED Leasing verder toe. Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven